​Pensionistët francezë protestojnë kundër taksave të larta

​Pensionistët francezë protestojnë kundër taksave të larta

Mijëra pensionistë francezë protestuan sot kundër rritjes së taksave të pensioneve.

Nëntë sindikata u kërkuan pensionistëve të dalin në rrugë sot dhe të kundërshtojnë planet e qeverisë franceze për të rritur taksat.

Sipas mediave franceze, rritja e taksave fillon në janar dhe do të prek tetë milionë pensionistë.

You may also like

Imami nga Egjipti dëshiron të dhurojë stolitë e gruas për të mbështetur Turqinë

Një shtetas i Kuvajtit me origjinë egjiptiane ka