10 njerëz të thjeshtë që ngjajnë me yjet e ekranit

10 njerëz të thjeshtë që ngjajnë me yjet e ekranit

Shkencëtarët kanë zbuluar se karakteristikat e njeriut ndryshojnë më shumë se tek çdo qenie tjetër. Por me sa duket genet tona nuk bëjnë të njëjtën gjë, prandaj nuk është çudi që persona të ndryshëm të njohin sozitë e tyre. Gjetja e sozive bëhet më e lehtë kur je një personazh publik dhe e gjithë bota i njeh. Shumë personazhe VIP kanë zbuluar personin shumë të ngjashëm me ta dhe i kanë publikuar në rrjetet sociale. Ngjashmëria ka qenë aq shumë e madhe, sa fansat e kanë pasur të vështirë për t’i dalluar. Më poshtë po ju tregojmë një listë me foto dhe bëni krahasimin.

Angelina Jolie dhe Melissa Baizen

Selena Gomez dhe Sofia Solares

Ed Sheeran dheTy Jones

Ariana Grande dhe Jacky Vasquez

Kate Middleton dhe Heidi Agan

Kim Kardashian West dheKamilla Osman

Leonardo DiCaprio dhe Konrad Annerud

Megan Fox and Cláudia Alende

Rihanna dhe Andele Lara

Zayn Malik dhe Flamur Ukshini