100 euro për një ‘like’ dhe ‘share’, çfarë është ky mashtrim në Instagram (Foto)

100 euro për një ‘like’ dhe ‘share’, çfarë është ky mashtrim në Instagram (Foto)

Orëve të fundit, Instagrami është pushtuar nga një postim, 100 euro për një like dhe share.

Faqe të ndryshme jo zyrtare, që pretendojnë që shesin rroba të markës Zara u ofrojnë 50,000 ndjekësve të parë një kupon prej 100 eurosh, nëse reklamojnë faqen e tyre në Instastories.

Prej 24 orësh, ky lloj ”virusi” ka pushtuar rrjetet sociale të shqiptarëve, madje po rihapen  faqe me të njëjtën emër dhe strategji, për të tërhequr sa më shumë ndjekës.

Shanset që kjo “skemë” të jetë e vërtetë janë të ulëta, për të mos thënë zero. E gjithakjo bëhet për ndjekës dhe për të bërë emër.