December 15, 2018
Search results for "gazmend freitag"

Search Results for: gazmend freitag

Kulturë

Artisti i njohur shqiptarë, Gazmend Freitag pjesë e ekspozitës në Vjenë

Artisti i njohur shqiptarë, Gazmend Faitag, ishte pjesë e eventit të artit, fotografisë të mbajtur në Vjenë, kur prezantuan punimet e tyre  artistike ...
Read more Comments Off on Artisti i njohur shqiptarë, Gazmend Freitag pjesë e ekspozitës në Vjenë
Kulturë

Çfarë deklaron Majlinda Cakshiri për Gazmend Freitag?

Kurrë skisha ëndërruar që piktori i madh Gazmend Freitag do bënte portretin tim… Është e çuditshme por shumë herë e kam ndjerë kaq ...
Read more Comments Off on Çfarë deklaron Majlinda Cakshiri për Gazmend Freitag?
Kulturë

Pjetër Bogdani pikturë nga Gazmend Freitag me video nga Dr.Ibrahim Rugova

Portreti i Pjetër Bogdanit nga piktori shqiptar Gazmend Freitag. Gazmend Freitag jeton e punon në Austri. Ai lindi në vitin 1968 në fshatin ...
Read more Comments Off on Pjetër Bogdani pikturë nga Gazmend Freitag me video nga Dr.Ibrahim Rugova
Kryesore Kulturë

Gazmend Freitag me portret për aktorin Çun Lajçi

Piktori i njohur shqiptar Gazmend Freitag vazhdon të shpreh ndjesinë shpirtërore të autorit ambicioz. Emri i tij ka mbi një dekadë që udhëton ...
Read more Comments Off on Gazmend Freitag me portret për aktorin Çun Lajçi
Kryesore Kulturë

Ibrahim Kodra nga Gazmend Freitag

Asie Duka Bota është një mrekulli e përzier me tmerr, shpreh në veprën e tij ”Ibrahim Kodra “. Në pikturën e tij ai ...
Read more 0
Kulturë

Gazmend Freitag pjesë e MultiKulti- Award 2017

Ceremonia e prezantimit të fituesit të çmimit “MultiKulti-Award 2017” do të mbahet premtën, më 1 shtator 2017, në orën 19.00, për Piktura dhe Fotografi, ...
Read more 0
Kryesore Lajme

Freitag: Gëzuar 10 vjetorin e pavarësisë Kosova ime!

Artisti njohur shqiptar, Gazmend Freitag, nuk e përmban dot gëzimin që ka për 10 vjetorin e shtetësisë së Kosovës. Duke dashur të ndaj ...
Read more Comments Off on Freitag: Gëzuar 10 vjetorin e pavarësisë Kosova ime!
OP / ED

Viti mbarëkombëtar i Gjergj Kastriotit – Skënderbeut

Shkruan Gazmend Freitag Në vitin 2014 vizitova armët e Skënderbeut në muzeun historik në Vjenë. Kur e pashë helmetën dhe shpatën e Skënderbeut ...
Read more Comments Off on Viti mbarëkombëtar i Gjergj Kastriotit – Skënderbeut
OP / ED

Përralla për Skënderbeun

Gjergj Kastrioti Skënderbeu. Përralla për heroin tonë të madh kombëtar, Skënderbeun, që patëm lexuar, si filloristë në shkollë. Në të është momenti ku Skënderbeu ...
Read more 0
OP / ED

Përralla për Skënderbeun

Gjergj Kastrioti Skënderbeu Përralla për heroin tonë të madh kombëtar, Skënderbeun, që patëm lexuar, si filloristë në shkollë. Në të është momenti ku Skënderbeu ...
Read more 0