Ahmeti e Pacolli në Kodrën e Trimave, prioritet shkollat (Foto)

Ahmeti e Pacolli në Kodrën e Trimave, prioritet shkollat (Foto)

Kryetari Shpend Ahmeti, bashkë me Selim Pacollin, mbajtën tubim me banorët e lagjes Kodra e Trimave, lagje kjo ku gjatë mandatit të parë janë bërë shumë investime, si dhe i është ulur tatimi në pronë.

Përveç çerdhes së re që është në përfundim e sipër, Ahmeti numëroi edhe një varg zotimesh për këtë lagje që do të realizohen gjatë mandatit radhës, si këndet e lojërave tek shkollat “Hilmi Rakovica” dhe “Asim Vokshi”, rregullimin e rrugës “Elena Gjika”, ndërtimin e qendrës kulturore për të rinj si dhe ndërtimin e parkut të kësaj lagjeje./pp/