Aksident i rëndë në Drenas

Aksident i rëndë në Drenas

Aksident i rëndë ka ndodhur në Drenas, ku janë përfshirë dy automjete.
Aksidenti ka ndodhur sot rreth orës 11:00. Pas aksidentit në vendin e ngjarjes ka dalë menjëherë dhe autoambulanca dhe Policia e Kosovës.

Në foto shihet që ajo pjesë e rrugës është bllokuar pas aksidentit.l.n