Aksident i rëndë në magjistralen Prishtinë-Mitrovicë (Foto)

Aksident i rëndë në magjistralen Prishtinë-Mitrovicë (Foto)

Një aksident i rëndë trafiku sapo ka ndodhur ne magjistaren Prishtinë-Mitrovicë, konkretisht në fshatin Mazgit ku një veture e tipit audi gati sa nuk është shtypur e tëra nga një shliper i cili po levizte në anen e njejtë, raporton Kosova Post.

Policia ka dal në vend të ngjarjes dhe pos lendimeve nuk dihet ende nese ka viktima. Kosova Post i sjell disa fotografi nga vendi i ngjarjes ku rruga e kësaj pjese është e bllokuar me kilometra.