Aksident te rrethi në hyrje të Prishtinës (Foto)

Aksident te rrethi në hyrje të Prishtinës (Foto)

Para pak çastesh, tek rrethi kryesor në hyrje të Prishtinës, ka ndodhur një aksident në mes të dy veturave, njëra veturë e Eulex-it, ndërsa tjetra e një autoshkolle, raporton Kosova Post.

Gazetari ynë raporton se nuk ka viktima dhe se policia ka dalur në vendin e ngjarjes. /Kosova Post/.

You may also like

Kurteshin e pengojnë mediat, ‘Mos me rrini mbi kokë’

Deputeti i Vetëvendosjes, Sami Kurteshi me të filluar