Alarmojn braziljanet, Neymar ia pa ‘sherrin’ Behramit

Alarmojn braziljanet, Neymar ia pa ‘sherrin’ Behramit

Pas ndeshjes kundër Zvicrës, ylli i kombëtares braziliane, Neymar, u ankua për një lëndim që sipas mjekëve të kombëtares ishte thjesht një goditje.

Megjithatë, në kampin brazilian janë ndezur sërish këmbanat e alarmit pasi Neymar sot nuk ka arritur ta kompletojë seancën stërvitore dhe është larguar duke u ankuar në dhimbje.

Ai nuk kishte mundur që të stërviste si duhet as dje, kurse mjeku ka bërë të ditur që ai nuk është në 100% të formës dhe është në dyshim nëse do të mund të paraqitet për ndeshjen kundër Kosta Rikës.