Arbana Xharra, “uroi” ramazanin dhe i shpalli jomuslimanë të gjithë ata që nuk e duan

Arbana Xharra, “uroi” ramazanin dhe i shpalli jomuslimanë të gjithë ata që nuk e duan

Ne një status për gjoja urimin e ramazanit, Arbana edhe këtu e ka shfaqur urrejtjen e saj me të gjithë ata që nuk e duan

Ajo i çiti prej feje, i shpalli pabesimtarë të gjithë ata që nuk ia bëjnë “like” statuset.

Ky është statusi kontrovers i saj:

“Agjërim të lehtë iu dëshiroj të gjithë myslimanëve shqiptarë. Nga ky urim përjashtohen ata që nuk ndalen së shpifuri dhe së kërcënuari, atyre që janë e keqja e myslimanëve tanë e që më së paku janë besimtarë!”