Arben Gashi i përgjigjet Haradinajt: S’ke qenë te amerikanët kur kemi fol për ushtrinë

Arben Gashi i përgjigjet Haradinajt: S’ke qenë te amerikanët kur kemi fol për ushtrinë

Deputeti i LDK-së Arben Gashi, ka replikuar me kryeministrin Haradinaj, derisa ky i fundit e quan rrencë,  derisa fajësonte LDK-në për  mos transformimin e FSK-së në ushtri, Gashi  e këshilloi  kryeministrin  që të mos përdorë gjuhë ofenduese në Kuvend. I thotë se retorikën e ka ‘Dukagjinqe’.

Ai madje , shprehet se do të përgjigjet në kritikat e tij me fjalorin dugagjinqe.

“Retoriken e ke dukagjinqe e për tjerat kam qenë dëshmitar kur është diskutu çështja e ushtrisë.

“Ju  nuk e qenë prezent, kur është biseduar  për ushtrinë, ka qebë Ardian Gjini. Ajo që po thua është e pasaktë, jam i gatshëm më ta dëshmua. Fjalët ofenduese nuk janë në gjuhë parlamentare dhe të këshilloj edhe une ndaq dukagjinqe”, tha Gashi në seancë.

Related Posts

You may also like

Individi fetar në shtetin sekular

Shkruan: Abdullah Klinaku E drejta për të manifestuar