Arrestohet një nga djemt e presidentit Muhammed Mursi

Arrestohet një nga djemt e presidentit Muhammed Mursi

Ish presidenti i Egjiptit, i vetmi president civil i zgjedhur në mënyrë demokratike në Egjipt, i cili u rrëzua me grusht shteti në vitin 2013 dhe që nuk ishte lejuar të takohej me familjen deri në Shtator të këtij viti, nuk do ti ndalen vuajtjet edhe për pjesëtaret e familjes së tij, përcjell KosovaPost.

Një nga djemt e tij ka njoftuar se është arrestuar djali i madh i presidentit mursi,Dr. Abdullah Muhammed Mursi.
Deri me tani nuk ka asnjë të dhënë për të dhe për fatin e tij.