Dje, në orët e pasdites, policia në Prizren ka arrestuar të dyshuarin I. M i cili para disa ditëve kishte kryer tentim vrasje.

Te i  dyshuari i është sekuestruar arma e tipit Walther me shtatë fishekë dhe një karikator, me të cilën ka kryer veprën penale.

I dyshuari është intervistuar në prani të avokatit të tij mbrojtës, i njëjti ka pranuar veprën që ka kryer. Pas intervistës me vendim te Prokurorit të Shtetit i njëjti është dërguar ne mbajtje për 48 orë. io

Related Posts

You may also like

Ramiqi tregon një detaj emocionues për Ahmet Krasniqin

Ish-eprori i FARK-ut, Fuad Ramiqi, njëherit edhe bashkëpunëtor