Artisti i njohur shqiptarë, Gazmend Freitag pjesë e ekspozitës në Vjenë

Artisti i njohur shqiptarë, Gazmend Freitag pjesë e ekspozitës në Vjenë

Artisti i njohur shqiptarë, Gazmend Faitag, ishte pjesë e eventit të artit, fotografisë të mbajtur në Vjenë, kur prezantuan punimet e tyre  artistike shumë talentë të fushës së artit dhe fotografisë nga në nivelin ndërkombëtarë, shkruan Kosova Post.

Derisa, një pamje e  bukur me artistë të njohur ekspozues shihet në foton e publikuarnë faqen e tij  zyrtare nga vetë artisti Fraitag me një mbishkrim ku tregon për ndjesinë e tij si pjesë e këtij eventi ekspozues në mesin e më të mirëve.

Si pjesë e Festivalit të Pranverës 2015 nga Art of Hair-Fashion-Lifestyl-Beauty, Art, artisti i fotografisë Keti Berisha në Seed Design, Piaristengasse 8, 1080 në Vjenë.

Kjo pamje e bukur dëshmon për kuptimin e mirë të artistëve ekspozues. Këtu janë katër nga gjithsej 13 artistë – simpatik Desiree Mabrier, Comicart Artista Sonjuschka, multi-talentuar Nikola Katharina Trefalt dhe artisti më e mirë shqiptarë Gazmend Freitag. Ishte një festë e vërtetë!

Postimi i Fraitag:

Im Rahmen des Frühlingsfestes 2015 von Art of Hair-Fashion-Lifestyl-Beauty, Art, Fotografieartista Keti Berisha im Seed Design, Piaristengasse 8, 1080 in Wien,  zeugt diese schöne Momentaufnahme vom guten Verständnis der ausstellenden Künstler untereinander.

Hier zu sehen vier der insgesamt 13 Künstler – die bezaubernde Desiree Mabrier,Comicart Artista Sonjuschka, die multitalentierte Nikola Katharina Trefalt und der Albanischer Top Künstler  Gazmend Freitag. Es war ein wahrhaftiges Fest!

98

You may also like

Forcat amerikane kryejnë ‘aksion’ më të madh të vitit në Somali

Të paktën 60 militantë të organizatës Al-Shabaab u