Bedri Hamza tregon se kur do të ndodhë rritja e pagave

Bedri Hamza tregon se kur do të ndodhë rritja e pagave

Ministri i Financave, Bedri Hamza, në emisionin “Debat D+”, ka premtuar rritje pagash në sektorin publik nga 1 janari i vitit të ardhshëm, në bazë të rritjes ekonomike.
“Tash është rritur baza e pagave dhe rritja duhet të jetë në përputhje me rritjen ekonomike dhe mundësitë buxhetore”, tha Hamza.

Ministri Hamza, gjithashtu, ka premtuar se buxheti i vitit të ardhshëm do të jetë mbi 2 miliardë.

“Do të jetë buxhet i qëndrueshëm, i bazuar në rritje ekonomike”, tha ai.

You may also like

Shikoni se çfarë bën fansja nga Moska për reperin shqiptar

Ai është një nga reperët më të njohur