Bëhet publike agjenda për fuqizimin ekonomik të grave

Bëhet publike agjenda për fuqizimin ekonomik të grave

Riinvest publikon agjendën për fuqizimin ekonomik të grave.

Në kuadër të “Forumi Ekonomik i Grave”, Instituti Riinvest po mban konferencë për media ku do të publikohet “Agjenda Nacionale për Fuqizimin Ekonomik të Grave”.

Në kuadër të “Forumi Ekonomik i Grave”, Instituti Riinvest po mban konferencë për media ku do të publikohet “Agjenda Nacionale për Fuqizimin Ekonomik të Grave”.

Në këtë ngjarje do të prezantohet agjenda dhe dokumentet pozicionuese për çështje të ndryshme që kanë të bëjnë me fuqizimin ekonomik të grave.

Dokumentet e pozicionuese analizojnë situatën e tanishme, japin arsyetime për ndryshim dhe ofrojnë propozime dhe rekomandime për ndryshimet e nevojshme të politikave./KP/.