Candy Crush, amerikanët shpenzojnë rreth 100 miliardë dollar në vit

Candy Crush, amerikanët shpenzojnë rreth 100 miliardë dollar në vit

Sipas një studimi të ri, Facebook dhe Candy Crush janë mënyrat me të cilat punonjësit amerikanë kalojnë kohën në punë.

Në revistën “Journal of Applied Psychology” shkruhet se shuma totale që shpenzojnë të punësuarit për Facebook dhe lojërat e tij është rreth 100 miliardë dollarë në vit, transmeton tch.

Koha e lirë e tepërt që i çon në mërzi, sipas studimit, vjen jo nga dembelizmi i punëtorëve, por nga tendenca e kompanive amerikane për të punësuar më shumë njerëz sesa u nevojitet, në mënyrë që shërbimi ndaj klientit të jetë i shpejtë.

Në këtë mënyrë, shumë punëtorë mbeten me kohë për të shtyrë dhe shpenzojnë para me Candy Crush.

You may also like

U fol se janë ndarë, Luana kapet mat me të dashurin (Foto)

U përfol se janë ndarë prej disa muajsh,