17 January, 2019 8:47
Art dhe letërsi

Art dhe letërsi

Art dhe letërsi Botë

Vidhen e publikohen të dhënat personale të politikanëve gjermanë

Hakerët i kanë postuar në internet të dhënat e qindra politikanëve gjermanë, përfshirë të dhënat e kartelave bankare dhe numrat e telefonave personalë. Viktima të këtij sulmi kibernetik ...
Read more Comments Off on Vidhen e publikohen të dhënat personale të politikanëve gjermanë
Art dhe letërsi

Dy personazhe të veçantë të këtij viti, Hoxhë Halil Kastrati dhe Hoxhë Elvis Naçi

Po ndihmojnë pa ndalë lloj lloj dertlie,Të lumët ata që po i’u bashkangjitën karvanit të tyre, Ehh sa shumë lotë po i kthejnë në gëzim , Dikënd e ...
Read more Comments Off on Dy personazhe të veçantë të këtij viti, Hoxhë Halil Kastrati dhe Hoxhë Elvis Naçi
Art dhe letërsi

Letërsia dhe jeta!

Zhil Delëz Të shkruash, sigurisht, nuk do të thotë t’ia imponosh formës (e shprehjes) materies së përvojës së konsumuar. Letërsia, më së pari, priret për kah e paformësuara ...
Read more Comments Off on Letërsia dhe jeta!
Art dhe letërsi Kulturë

Letërsia e Rilindjes!

Letërsia shqiptare e Rilindjes Kombëtare lindi dhe u zhvillua si pjesë e pandarë e lëvizjes politiko-shoqërore e kulturore për çlirimin e vendit nga zgjedha e huaj. Kjo lëvizje, ...
Read more Comments Off on Letërsia e Rilindjes!
Art dhe letërsi Kulturë

Atdheu

O Atdhe! Më je i dashur sa më s’ka Më je nënë, më je motër, më je vlla. Nga ç’ka rrotull më i shtrenjti ti më je, Je ...
Read more Comments Off on Atdheu