May 24, 2018
Intervistë

Intervistë

Intervistë Kryesore

Dafina Mehmeti, e matur dhe e drejtë për procesin e grevës mësimore

Dafina Mehmeti, kryetare e shkollës Ekonomike në Prishtinë, e pyetur nga Kosova Post për procesin e grevës nga mësimdhënësit, shpreh opinionin e saj rreth kësaj dukurie. Kosova Post: ...
Read more Comments Off on Dafina Mehmeti, e matur dhe e drejtë për procesin e grevës mësimore
Intervistë Video

Selmanaj: Ne do ta rrëzojmë Qeverinë sepse e ka katandisë vendin (Video)

Deputeti i Grupit Parlamentar të LDK-së Driton Selmanaj, nuk e përjashton mundësinë e rrëzimit të kësaj Qeveria e cila sipas tij ka degraduar dhe nuk është e zonja ...
Read more Comments Off on Selmanaj: Ne do ta rrëzojmë Qeverinë sepse e ka katandisë vendin (Video)
Intervistë Kryesore

Intervistë me Dr. Mustafa Bajramin, studiues i njohur i Turqisë dhe i Lindjes së Mesme

(Kjo intervistë është zhvilluar enkas dhe domosdoshmërish pas ngjarjeve të djeshme me 6 shtetasit turq që u burgosën dhe u ekstraduan në Turqi!) KosovaPost: Po e nisim nga ...
Read more Comments Off on Intervistë me Dr. Mustafa Bajramin, studiues i njohur i Turqisë dhe i Lindjes së Mesme
Intervistë Video

Selimi porosi për Qeverinë: Vërteto se nuk je e varur nga Lista Serbe! (Video)

Deputeti i Vetëvendosjes, Rexhep Selimi duke folur për zhvillimet e djeshme në veriun e Kosovës dhe arrestimin e Gjuriqit nga Policia e Kosovës ka thënë se një veprim ...
Read more Comments Off on Selimi porosi për Qeverinë: Vërteto se nuk je e varur nga Lista Serbe! (Video)
Intervistë

Dafina Mehmeti, nënkryetare e shkollave të Prishtinës tregon për sigurinë në shkolla

Dafina Mehmeti si nxënësja më e dalluar me sukses të shkëlqyeshëm në këtë shkollë dhe fituese e shumë kuizeve në cilësinë e arsimit në Kosovë, përkatësisht kryetare e ...
Read more Comments Off on Dafina Mehmeti, nënkryetare e shkollave të Prishtinës tregon për sigurinë në shkolla
Intervistë Kryesore

Halil Ibrahimi: Sistemet politike në kohërat moderne nuk i mban më dhuna e drejtpërdrejtë fizike

Halil Ibrahimi është lindur në vitin 1976 në Prishtinë. Ka mbaruar studimet themelore për biologji në Universitetin e Prishtinës, ka magjistar për ekologji në Universitetin e Sarajevës dhe ...
Read more Comments Off on Halil Ibrahimi: Sistemet politike në kohërat moderne nuk i mban më dhuna e drejtpërdrejtë fizike
Intervistë Kryesore Lajme

Profesor Bakiu: Partitë shqiptare të demokratizohen – Një anëtar një votë

Profesori universitar Qashif Bakiu sërish ka thumbuar partitë politike shqiptare në Maqedoni, duke u bërë thirrje që të demokratizohen. Pas ngjarjeve të fundit në Lëvizjen Besa, prof Bakiu ...
Read more Comments Off on Profesor Bakiu: Partitë shqiptare të demokratizohen – Një anëtar një votë
Intervistë Lajme

Ramadani: Kot e ka Prokuroria me këto akuza, nuk do ndalem së kërkuari drejtësi

Faton Ramadani nga Baica e Drenasit është përballur sërish me policin Sami Hasani. Kësaj radhe në një seancë gjyqësore e cila u mbajt në Gjykatën Themelore të Prishtinës, ...
Read more Comments Off on Ramadani: Kot e ka Prokuroria me këto akuza, nuk do ndalem së kërkuari drejtësi
Intervistë

Dafina Mehmeti tregon për rëndësin e praktikës profesionale

Dafina Mehmeti nxënëse e shkëlqyeshme dhe përkatësisht kryetare e shkollës së mesme ekonomike-juridike ” Hoxhë Kadri Prishtina” në Prishtinë. Në një intervistë për Kosova Post ka treguar për ...
Read more Comments Off on Dafina Mehmeti tregon për rëndësin e praktikës profesionale
Intervistë

Dafina Mehmeti tregon rëndësin e praktikës profesionale

Dafina Mehmeti nxënëse e shkëlqyeshme dhe përkatësisht kryetare e shkollës së mesme ekonomike-juridike ” Hoxhë Kadri Prishtina” në Prishtinë. Në një intervistë për Kosova Post ka treguar sa ...
Read more Comments Off on Dafina Mehmeti tregon rëndësin e praktikës profesionale