19 January, 2019 20:42
Intervistë

Intervistë

Intervistë Kryesore Lajme

Në Poliklinikën ‘Lanti’ në Prishtinë, mjeku Thakral po bënë mrekulli, kthen shikimin e humbur të syve

Zbulimet dhe hulumtimet nga shkencat e mjekisë që bëhen çdo kohë në Evropë kanë arritur edhe tek ne, duke na ndihmuar kështu në përmirësimin e jetës dhe kushteve ...
Read more Comments Off on Në Poliklinikën ‘Lanti’ në Prishtinë, mjeku Thakral po bënë mrekulli, kthen shikimin e humbur të syve
Intervistë Kryesore

Efendi Saqipi: Ideja e presidentit Thaçi për korrigjim kufijsh është më e arsyeshme për një finale të bisedimeve shqiptaro-serbe në Bruksel

 Efendi Nexhmedin Saqipi, në një intervistë për Kosova Post, flet për idenë e presidentit Thaçi për korrigjimin e kufijve me Serbinë, ndërsa thotë, se ideja është keqkuptuar dhe ...
Read more Comments Off on Efendi Saqipi: Ideja e presidentit Thaçi për korrigjim kufijsh është më e arsyeshme për një finale të bisedimeve shqiptaro-serbe në Bruksel
Intervistë Kryesore

Mbështetja e SHBA-ve është për popullin, jo për elitat politike të Maqedonisë

“Mbështetja që i jep SHBA, Republikës së Maqedonisë në këto momente vendimtare për shtetin nuk paraqet një lëvizje diplomatike që i jepet një elite politike, por një Mbështetja ...
Read more Comments Off on Mbështetja e SHBA-ve është për popullin, jo për elitat politike të Maqedonisë
Intervistë Kryesore

Marrëveshja me Greqinë i ndan politikanët në pro NATO dhe pro Rusi

Profesori universitar Qashif Bakiu duke komentuar marrëveshjen për emrin mes Maqedonisë dhe Greqisë ka vlerësuar se ndasitë në lidhje me emrin nuk kanë bazë interesin e brendshëm shtetëror, ...
Read more Comments Off on Marrëveshja me Greqinë i ndan politikanët në pro NATO dhe pro Rusi
Intervistë Lajme

‘NISMA dhe partia e re social-demokrate mund të bashkëpunojnë për shkak të parimeve’

Kur integrohesh në parti është më mirë të shkohet në parti më të vogla sepse aty të jepet hapësira më e madhe, thotë në intervistë ish gazetari, moderatori ...
Read more Comments Off on ‘NISMA dhe partia e re social-demokrate mund të bashkëpunojnë për shkak të parimeve’
Intervistë Kryesore

Dafina Mehmeti, e matur dhe e drejtë për procesin e grevës mësimore

Dafina Mehmeti, kryetare e shkollës Ekonomike në Prishtinë, e pyetur nga Kosova Post për procesin e grevës nga mësimdhënësit, shpreh opinionin e saj rreth kësaj dukurie. Kosova Post: ...
Read more Comments Off on Dafina Mehmeti, e matur dhe e drejtë për procesin e grevës mësimore
Intervistë Video

Selmanaj: Ne do ta rrëzojmë Qeverinë sepse e ka katandisë vendin (Video)

Deputeti i Grupit Parlamentar të LDK-së Driton Selmanaj, nuk e përjashton mundësinë e rrëzimit të kësaj Qeveria e cila sipas tij ka degraduar dhe nuk është e zonja ...
Read more Comments Off on Selmanaj: Ne do ta rrëzojmë Qeverinë sepse e ka katandisë vendin (Video)
Intervistë Kryesore

Intervistë me Dr. Mustafa Bajramin, studiues i njohur i Turqisë dhe i Lindjes së Mesme

(Kjo intervistë është zhvilluar enkas dhe domosdoshmërish pas ngjarjeve të djeshme me 6 shtetasit turq që u burgosën dhe u ekstraduan në Turqi!) KosovaPost: Po e nisim nga ...
Read more Comments Off on Intervistë me Dr. Mustafa Bajramin, studiues i njohur i Turqisë dhe i Lindjes së Mesme
Intervistë Video

Selimi porosi për Qeverinë: Vërteto se nuk je e varur nga Lista Serbe! (Video)

Deputeti i Vetëvendosjes, Rexhep Selimi duke folur për zhvillimet e djeshme në veriun e Kosovës dhe arrestimin e Gjuriqit nga Policia e Kosovës ka thënë se një veprim ...
Read more Comments Off on Selimi porosi për Qeverinë: Vërteto se nuk je e varur nga Lista Serbe! (Video)
Intervistë

Dafina Mehmeti, nënkryetare e shkollave të Prishtinës tregon për sigurinë në shkolla

Dafina Mehmeti si nxënësja më e dalluar me sukses të shkëlqyeshëm në këtë shkollë dhe fituese e shumë kuizeve në cilësinë e arsimit në Kosovë, përkatësisht kryetare e ...
Read more Comments Off on Dafina Mehmeti, nënkryetare e shkollave të Prishtinës tregon për sigurinë në shkolla