November 18, 2017
Kuriozitete

Kuriozitete

Kuriozitete

Bën lekë duke bredhur botën, kush është kjo shqiptare?!

Klaudia Shabani është një vajzë shqiptare, e cila që prej fëmijërisë së saj jeton në Itali. Prej 8 vitesh e lidhur me Giovanni-in, çifti po merr gjithnjë e ...
Read more Comments Off on Bën lekë duke bredhur botën, kush është kjo shqiptare?!
Kuriozitete

Kush është heroi shqiptar që u nominua për çmimin e Guximit?

Guximi qytetar në Zvicër po bëhet gjithnjë e më i rëndësishëm dhe për këtë ndahen edhe çmime. Pjesë e këtyre rasteve janë bërë edhe shtetas shqiptarë. Të premten ...
Read more Comments Off on Kush është heroi shqiptar që u nominua për çmimin e Guximit?
Kuriozitete

Kap ish-burrin me të dashurën, ja si reagon gruaja…

“Kinema pa para”, i thonë një shprehje, kur ke mundësi të shohësh skena të tilla. Një burrë i divorcuar nga Korça kishte marrë të dashurën për të qëndruar ...
Read more Comments Off on Kap ish-burrin me të dashurën, ja si reagon gruaja…
Kuriozitete

Edhe sa kohë mund të vazhdojë të sakrifikojë mësuesi që udhëton mes ujqërve?!

Skerdilajd Murati, është mësues dhe cdo ditë përshkon 6 orë rrugë për t’u dhënë mësim nxënësve të fshatit Gjerë, në komunën Porocan të Gramshit. Por kjo nuk është ...
Read more Comments Off on Edhe sa kohë mund të vazhdojë të sakrifikojë mësuesi që udhëton mes ujqërve?!
Kuriozitete

Pse zëri jonë tingëllon ndryshe në video? Do t’ju habisë arsyeja

Gjatë kohës kur flasim e dëgjojmë zërin tonë në mënyrë tjetër nga ajo si e dëgjojmë kur e incizojmë në një video. Kjo është një nga momentet më ...
Read more Comments Off on Pse zëri jonë tingëllon ndryshe në video? Do t’ju habisë arsyeja
Kuriozitete Rajon

Habit ky vend shqiptar me turizëm, mbi 560 mijë vizitorë për këtë vit

Mbi 560 mijë turistë kanë vizituar këtë vit qytetin e Shkodrës. Të dhënat janë publikuar nga Administrata e zonave të Mbrojtura që menaxhon territorin natyrorë të këtij qarku. ...
Read more Comments Off on Habit ky vend shqiptar me turizëm, mbi 560 mijë vizitorë për këtë vit
Botë Kuriozitete

Suedi, ezani lejohet me altoparlant në pesë kohët e namazit

Lejohet këndimi i ezanit me altoparlant në pesë kohët e namazit në xhaminë me minare të Shoqatës Kulturore Islame që i përket boshnjakëve në qytetin Karlskrona, në rajonin ...
Read more Comments Off on Suedi, ezani lejohet me altoparlant në pesë kohët e namazit
Kuriozitete

Kush e vrau Rexhën në grazhdin e kalit?

“Sipas burimeve të sigurta historike, kjo ngjarje ka ndodhur disa vite para Lidhjes Shqiptare të Prizrenit, në afërsi të Medvegjës, ku për qëllime trashëgimie Rexhën jetim e ka ...
Read more Comments Off on Kush e vrau Rexhën në grazhdin e kalit?
Kuriozitete

10 kombet më pijanece të botës, habit vendi i parë

Thuhet se britanikët janë populli që konsumojnë më tepër alkool, por në fakt, Britania nuk është aspak e radhitur në vendin me varësinë më të madhe të alkoolit. ...
Read more Comments Off on 10 kombet më pijanece të botës, habit vendi i parë
Kuriozitete

iPhone daton qysh 150 vjet më parë? Kjo pikturë i tregon të gjitha (Foto)

Një pikturë nga vitet 1860 ka një detaj që duket sikur është marrë nga koha moderne: një grua e përkulur, ecën me sytë e drejtuar nga telefoni. Kjo ...
Read more Comments Off on iPhone daton qysh 150 vjet më parë? Kjo pikturë i tregon të gjitha (Foto)