January 19, 2018
Kuriozitete

Kuriozitete

Kuriozitete

Tiparet dalluese të sistemit arsimor japonez që e bënë këtij kombi t’ia ketë zili e gjithë bota

Njerëzit japonezë janë të njohur për inteligjencën e tyre, shëndet të fortë, mirësjellje dhe mirëqenie. Por pse ky komb është aq unik dhe i ndryshëm nga pjesa tjetër ...
Read more Comments Off on Tiparet dalluese të sistemit arsimor japonez që e bënë këtij kombi t’ia ketë zili e gjithë bota
Kuriozitete

Azerbajxhan, ja njeriu i cili e koleksionon kohën (Foto)

“Secila orë ka tingullin e vet origjinal. Kur dëgjoj tingullin e orëve historike, kthehem në të kaluarën. Kur dëgjoj tingullin e orëve bashkëkohore kthehem në të sotmen”, tha ...
Read more Comments Off on Azerbajxhan, ja njeriu i cili e koleksionon kohën (Foto)
Kuriozitete

Gjërat që nuk të interesojnë pas moshës 30 vjeç

Kur je adoleshente deri në të njëzetat, çdo gjë e përjeton më shumë se në çdo moshë. Por, ndërsa vazhdon të rritesh, nuk je më aq e interesuar ...
Read more Comments Off on Gjërat që nuk të interesojnë pas moshës 30 vjeç
Kuriozitete

Vendet me namin më të keq në botë

Nuk janë pak, plot 15 vende të botës kanë reputacion shumë të keq dhe kjo diskutohet gjithnjë e më shumë kur vjen puna te turizmi. Sigurisht që ka ...
Read more Comments Off on Vendet me namin më të keq në botë
Kuriozitete

Tiparet dalluese të arsimit japonez që bëjnë që e gjithë bota t’ia ketë zili këtij kombi

Njerëzit japonezë janë të njohur për inteligjencën e tyre, shëndet të fortë, mirësjellje dhe mirëqenie. Por pse ky komb është aq unik dhe i ndryshëm nga pjesa tjetër ...
Read more Comments Off on Tiparet dalluese të arsimit japonez që bëjnë që e gjithë bota t’ia ketë zili këtij kombi
Kuriozitete

Mësoni dallimet kryesore mes bletëve dhe grerëzave

Bletët dhe grerëzat janë dy krijesa që janë jashtëzakonisht të ngjashme, dhe për syrin normal dallimet janë të vështira për t’u parë. Ka mjaft dallime; ne do të ...
Read more Comments Off on Mësoni dallimet kryesore mes bletëve dhe grerëzave
Kuriozitete

Këto janë gjërat e përditshme që së shpejti do të zhduken (Foto)

Shumë gjëra u zhdukën me avancime teknologjike të pafundme, ka shumë gjëra të tjera që do të shkojnë jashtë modës ose të bëhen të padobishme për asgjë në ...
Read more Comments Off on Këto janë gjërat e përditshme që së shpejti do të zhduken (Foto)
Kuriozitete

Elefanti shpëton buallin nga luani, skenë e paparë (Video)

Dy luanë i janë përveshur një bualli të cilin donin ta kishin si ushqim gjatë asaj dite. Njëri nga ta vazhdimisht tentoi që ta sulmojë buallin, derisa e ...
Read more Comments Off on Elefanti shpëton buallin nga luani, skenë e paparë (Video)
Kuriozitete

100 vjeçarja në ankand, çmimi fillestar një milion euro (Foto)

Do të del në ankand me çmim fillestar prej një milion eurosh, një Alfa Romeo e rrallë që për vite të tëra qëndroi e mbyllur në një fermë ...
Read more Comments Off on 100 vjeçarja në ankand, çmimi fillestar një milion euro (Foto)
Kuriozitete

Jeff Bezos bëhet personi më i pasur në histori

Shefi i kompanisë Amazon, Jeff Bezos, ka pasuri prej 86.1 miliardë euro, sipas Bloomberg, njofton Klan Kosova. Kjo kalon rekordin e mbajtur nga pronari i Microsoft, Bill Gates, ...
Read more Comments Off on Jeff Bezos bëhet personi më i pasur në histori