October 21, 2018
OP / ED

OP / ED

OP / ED

Loja me çlirimtar tash e 18 vite

Shkruan: Hysni Gashi Gjithkund në botë ushtaret çlirimtare dhe mbrojtësit e shtetit janë kategoria me e respektuar dhe e ndritur e kombit. Tek ne, Kategoria e cila e ...
Read more Comments Off on Loja me çlirimtar tash e 18 vite
Kryesore OP / ED

Po shkrihen akullnajat mes Turqisë dhe SHBA-ve!

Shkruan: Mustafa Bajrami Deklarata e mbrëmshme e Sekretarit Amerikan të Shtetit, Mike Pompeo, se: “Pastori Brunson mund të lirohet deri në fund të muajit”, bëri që lira turke ...
Read more Comments Off on Po shkrihen akullnajat mes Turqisë dhe SHBA-ve!
OP / ED

Maloku bën thirrje qytetarëve: Popull zgjohuni, protesto, mos heshtë!

Sociologu, njohësi i zhvillimeve politike në vend, profesor Fadil Maloku, përmes një statusi në Facebook u bënë thirrje shoqërisë civile, mediave profesionale, diasporës, studentëve, pensionistëve, të papunëve e ...
Read more Comments Off on Maloku bën thirrje qytetarëve: Popull zgjohuni, protesto, mos heshtë!
Lajme OP / ED

Të dashur prindër, unë jam më i rëndësishëm, se sa rrjetet sociale

Të dashur prindër, unë jam më i rëndësishëm sesa rrjetet sociale, dhe ju dua shumë më tepër se të gjithë ata njerëz me të cilët mbani kontakt virtual. ...
Read more Comments Off on Të dashur prindër, unë jam më i rëndësishëm, se sa rrjetet sociale
OP / ED

Thaçi para se të fotografohet me Trumpin në New York, duhet ta ketë ‘mësuar monologun’ (E me siguri do ‘fotografohet’, se pagesa është bërë)

Shkruan: Fadil Maloku Donald Trump dhe Departamenti i Shtetit, NË RAST se edhe DE JURE e stimulojnë (politikisht), përkrahin (mediatisht) dhe e faktorizojnë (diplomatikisht) idenë e COPËTIMIT të ...
Read more Comments Off on Thaçi para se të fotografohet me Trumpin në New York, duhet ta ketë ‘mësuar monologun’ (E me siguri do ‘fotografohet’, se pagesa është bërë)
OP / ED

Për priftin plak e dinak – shkruan hoxha nga Prizreni

Shkruan:Enes Limani, Prizren 2018 PER PRIFTIN PLAK E DINAK Lushi në stilin e “injorantit” por me dinakërin e një dhelpre mashtruese e të hidhur, kritikon kompanit “myslimane” se ...
Read more Comments Off on Për priftin plak e dinak – shkruan hoxha nga Prizreni
OP / ED

Etika e biznesit në Islam

Shkruan; Dr. Muzemmil Siddiki Është e rëndësishme të theksohet se sikur muslimanët t’u përmbahen parimeve etike në jetën e përditshme, ata bëhen një shembull i mirë për të ...
Read more Comments Off on Etika e biznesit në Islam
OP / ED

‘Tërmete’ të fuqishme në botën orthodokse; orthodoksët para një ndarje të re!

Shkruan: Dr. Mustafa Bajrami Pas insistimit të Patrikanës së Ukrainës që të ndahet nga Kisha Orthodokse Ruse, në botën orthodokse ka zënë fill edhe një ndarje e re ...
Read more Comments Off on ‘Tërmete’ të fuqishme në botën orthodokse; orthodoksët para një ndarje të re!
OP / ED

Sikur të lobonim për bashkimin kombëtar!

Shkruan: Abdullah Klinaku Dinamika e shtuar politike e diplomatike e udhëheqjes institucionale në Kosovë për të bindur faktorin ndërkombëtar për kompromisin e dhimbshëm që e pret vendin tonë ...
Read more Comments Off on Sikur të lobonim për bashkimin kombëtar!
OP / ED

Referendumi në Maqedoni, është njē ‘betejë’ e re e stilit ‘to be or not to be…’

Shkruan: Fadil Maloku 1.Maqedonia më 30 shtator përmes Referendumit, do i thotë; ‘PO’ ose ‘JO’ perspektivës Europiane, por, jo edhe integrimeve (në BE-ne) me ‘shpejtësi drite’, sikurse vendet ...
Read more Comments Off on Referendumi në Maqedoni, është njē ‘betejë’ e re e stilit ‘to be or not to be…’