March 22, 2018
Shëndetësi

Shëndetësi

Shëndetësi

Keni zhurma të vazhdueshme në vesh? Ja si ti trajtoni

Ushtima ose zhurma në veshë, tinitusi, referohet si tingull i zhurmshëm që ndodh në njërin apo në të dy veshët. Tingujt mundë të jenë me zë të butë ...
Read more Comments Off on Keni zhurma të vazhdueshme në vesh? Ja si ti trajtoni
Shëndetësi

‘Bima e pavdekësisë’: Bëni lëng i cili do t’ju lirojë nga helmet dhe kilogramët e tepërt

Egjiptianët aloe verën e kanë quajtur bima e pavdekësisë, ndërsa indianët shkop parajse. Bima aloe vera vepron kundër inflamacionit, viruseve, baktereve dhe kërpudhave, është e shkëlqyeshme për lëkurën ...
Read more Comments Off on ‘Bima e pavdekësisë’: Bëni lëng i cili do t’ju lirojë nga helmet dhe kilogramët e tepërt
Shëndetësi

Agjërimi ka shumë përfitime shëndetësore, këto sapo i ka konstatuar edhe shkenca

Agjërimi i përhershëm ka qenë ndër dietat më të diskutuara gjatë vitit 2017, dhe tani hulumtimet e reja sugjerojnë se ndjekja e një diete të tillë mund të ...
Read more Comments Off on Agjërimi ka shumë përfitime shëndetësore, këto sapo i ka konstatuar edhe shkenca
Shëndetësi

Ky është qumështi i kafshës që mund të shpëtojë njerëzimin!

Qumështi i sqeporit mund të ndihmojë për të luftuar një nga problemet që i kanoset njerëzimit, rezistencën ndaj antibiotikëve, thonë shkencëtarët. Krijesat e çuditshme kanë një sqep si ...
Read more Comments Off on Ky është qumështi i kafshës që mund të shpëtojë njerëzimin!
Shëndetësi

Mbrojini këmbët tuaja, mund t’ju zbulojnë shumë probleme shëndetësore

Me siguri keni dëgjuar shumë herë që këmbët janë pasqyrë e shëndetit. Ja cilat paralajmërime shëndetësore ato më së shpeshti ofrojnë. Pa marrë parasysh sa i keni kushtuar ...
Read more Comments Off on Mbrojini këmbët tuaja, mund t’ju zbulojnë shumë probleme shëndetësore
Shëndetësi

Këto janë ushqimet që ju dobësojnë, edhe teksa flini!

A është e mundur? Është vërtetuar shkencërisht se ka disa ushqime të shkëlqyera që mund të “heqin” kilogramë teksa jeni duke fjetur. Cili është sekreti? Disa ushqime, të ...
Read more Comments Off on Këto janë ushqimet që ju dobësojnë, edhe teksa flini!
Shëndetësi

Çfarë ndodhi me nënën që u operua për 5 orë në QKUK?

Në Klinikën e Gjinekologjisë gjatë ditës së djeshme është kryer një operacion rreth 5 orësh ku i është shpëtuar jeta një nëne. Nëna tani gjendet në Kujdesin Intensiv ...
Read more Comments Off on Çfarë ndodhi me nënën që u operua për 5 orë në QKUK?
Shëndetësi

Trëndafili i egër një mrekulli për shëndetin

Kokrrat e Trëndafilit të Egër janë nga bimët medicinale me efektet më të fuqishme në organizmin e njeriut. Kokrrat e Trëndafilit të Egër thahen dhe janë të gatshme ...
Read more Comments Off on Trëndafili i egër një mrekulli për shëndetin
Shëndetësi

Zbulohet ilaçi për shërimin e veshkave?

Një kurë për sëmundjen e veshkave mund të jetë shumë afër, pasi shkencëtarët zbuluan se sëmundja vrastare mund të shkaktohet nga ‘anijet’ e vogla. Ekzosomat mikroskopike – 1.000 ...
Read more Comments Off on Zbulohet ilaçi për shërimin e veshkave?
Shëndetësi

Më pak peshë e më shumë energji vetëm me një frut

Bananja,  fruti që lidhet më shumë me fëmijët por në fakt është një luftues i mirë i dhjamit të barkut, ju mbush me energji dhe largon fryerjen e ...
Read more Comments Off on Më pak peshë e më shumë energji vetëm me një frut