Dasma me veshje tradicionale i la gojë hapur të gjithë shqiptarët

Dasma me veshje tradicionale i la gojë hapur të gjithë shqiptarët

Verën që lam pas, kemi parë shumë dasma e ahengje të ndryshme në Kosovë, por që pothuajse të gjitha prej tyre ishin të ngjashme më njëra tjetrën, shkruan Kosova Post.

Siç duke kultura evropiane ka hyrë shumë në dasmat shqiptare duke e bërë kështu që të largohen nga ajo tradicionalja.

Por, një çift Majlinda dhe Dukagjini,  i mahnitën të gjithë dasmorët, pasi që ata kishin vendosur që në ditën e tyre më të veçantë mos ta lënë anash traditën kosovare.

Majlinda dhe Dukagjini, çifti i sapomartuar shkëlqyen para të ftuarve me veshjen tradicilane kosovare ku në të njejtën kohë morën vëmendjen e të gjithëve duke u komentuar pozitivisht në rrjetjet sociale.

Dasmën edhe me të veçantë e bëren gjirimet profesionale nga produksioni ‘In Media’ të cilët e kanë realizuar në mënyrë profesionale dhe deri në detaje të gjithë dasmën e qiftit e cila do të mbetet e paharruar falë  punë së shkëlqyer të ekipit ‘In Media’./KosovaPost/

Për tu bindur mund ta ndiqni videon më poshtë :

inMEDIA

inMEDIANjë pjesë nga dasma e Dukagjinit dhe Majlindes

Posted by In MEDIA on Wednesday, November 7, 2018