Debati për Mace mes Haradinajt e Hotit (Video)

Debati për Mace mes Haradinajt e Hotit (Video)

Një debat mes Ramush Haradinajt e Avdullah Hotit përfundoi edhe me përmendje të maceve në Kuvend.

Ramush Haradinaj e Avdullah Hoti u përfshinë sot në një debat kur po diskutohej në Kuvend për programin katërvjeçar qeveritar.

Haradinaj veten e krahasoi me mace- tha se sa herë të rrëzohet bie gjithmonë në këmbë, ndërsa deklaroi se disa të tjerë nuk mund ta bëjnë këtë.

Avdullah Hotti iu përgjigj Haradinajt me fjalët se nuk jemi duke diskutuar këtu se si biem kur rrëzohemi dhe as kush është më patriot, por për programin qeveritar.

Hoti tha sot se programi qeveritar nuk është i punëve të mëdha.