E pyesin pse e mori burrin 50 vjeçar, Adelina Tahiri i shokon të gjithë me përgjigjën (Foto)

E pyesin pse e mori burrin 50 vjeçar, Adelina Tahiri i shokon të gjithë me përgjigjën (Foto)

Adelina Tahiri qysh nga prezentimi i burrit të saj, nuk u la e qetë nga pyetjet për zgjedhjen e burrit.

50 vjeçar dhe maqedonas, ishin dy karakteristikat që shpesh Adelina u vu në siklet.

Ajo edhe sot u pyet për këtë por që në mënyrë shumë të qetë u tregoi se kështu e kishte të shkruar.

Për më shumë shikoni përgjigjën e saj./O.i/

You may also like

Personi që u gjetë i pajetë në Greqi është shqiptarë

Zbulohet identiteti i të riut shqiptar, i cili