E trishtueshme: E vjerrin macen me litar

E trishtueshme: E vjerrin macen me litar

Rrugët e qyteteve dhe fshatrave në Kosovë prej vitesh janë shndërruar në një burg për kafshët.

Qytetarët nuk mund të shohin më kafshë, por skena horrori.

Kjo ndodhi edhe gjatë së dielës së fundit, shumë qytetarë përfshirë këtu edhe fëmijët, kanë parë një mace të varrur me litar në fyt teksa ka ngordhur.

Foto po qarkullon në rrjetet sociale gjatë ditës së sotme.