Ekonomia amerikane shënon ngritje

Ekonomia amerikane ka shënuar ngritje më të shpejtë në tremujorin e parë se sa që ishte pritur, pas rritjes së madhe të shpenzimeve të ndërmarrjeve dhe qytetarëve, tregojnë të premten të dhënat zyrtare.

Bruto prodhimi vendor në SHBA në tremujorin e parë është rritur 1,2 për qind, që është për gjysmë poeni më shumë se sa në periudhën e njëjtë të vitit të kaluar, njoftoi Ministria amerikane e Tregtisë, transmeton France Press.

© KosovaPost.net Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Produktet që ngjajnë me këto pjesë të trupit janë ilaçi më i mirë

Ka disa produkte që kur i sheh në