Eleminoni pikat e zeza vetëm me këta dy përbërës

Eleminoni pikat e zeza vetëm me këta dy përbërës

Pastrimi i poreve në mënyrë natyrale. Pastrimi jo i rregullt i poreve të lëkurës është ndër faktorët kryesorë që ndikon në formimin e pikave të zeza. Kanella dhe mjalti konsiderohen si kombinim shumë efektiv në pastrimin e tyre.

Gjithashtu ky kombinim rrit qarkullimin e gjakut dhe e bën lëkurën tuaj më të butë .

Mënyra e përgatitjes:

Përzieni 1 lugë mjaltë dhe 1 lugë kanellë. Aplikojeni masën e përftuar në fytyrë dhe mbajeni të aplikuar për 5-10 minuta. Fillimisht lajeni fytyrën me ujë të ngrohtë dhe pastaj me ujë të ftohtë për të mbyllur poret. /f/.