Facebook, jashtë funksionit!

Facebook, jashtë funksionit!

Rrjeti social më i madh, Facebook ka shfaqur probleme gjatë ditës së sotme.

Mijëra përdorues të Facebook nuk janë në gjendje të hyjnë në rrjetin social në Mbretërinë e Bashkuar dhe SHBA, raportojnë mediet ndërkombëtare./pp/

Probleme janë shfaqur edhe në Kosovë dhe Shqipëri.

Related Posts

You may also like

Zuckerberg: Myslimanët do të kenë përherë përkrahjen e Facebook-ut

Marck Zuckerberg, themeluesi i rrjetit më të madh