Facebook tani hap portal edhe për të rinjtë

Facebook tani hap portal edhe për të rinjtë

Facebook hapi një portal të ri për të rinjtë.

Kështu që të rinjtë – nga 13 vjeç mund të përdorin Facebook – dhe ta kuptojnë shërbimin.

Facebook tani ka nisur portalin e vet të të rinjve. Ai shpjegon në terma të thjeshtë se si Facebook merret me të dhënat dhe sa përgjegjësi mbajnë vetë përdoruesit kur ata vendosin diçka rreth vetes së tyre.

Ky portal i ri ka edhe pyetje ku herë pas here i bën pyetje të rinjve dhe sigurisht tregon edhe kujdes ndaj tyre.

Tashme duket se Facebook po tregon kujdes më të madh ndaj përdoruesve të tij, sidomos atyre të rinjve.

You may also like

Haradinajt jep këtë arsyetim për 20 mijë dollarët e shpenzuar në Amerikë

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj gjatë ditës së