Festa e Bajramit, dyqani në Gjilan dhuron rroba falas për fëmijët

Festa e Bajramit, dyqani në Gjilan dhuron rroba falas për fëmijët

Se populli kosovar është human, e sidomos në festa, është dëshmuar shumë herë në solidarizimin dhe ndihmën që ka bërë për njerëzit në nevojë.

Një gjest i mirë po bëhet tani edhe në qytetin e Gjilanit, pikërisht për nder të festës së Bajramit.

Një dyqan rrobash për fëmijë ka vendosur që të dhurojë rroba falas për personat në nevojë.

Pronarët e dyqanit Tara në Gjilan kanë vendosur të japin modele falas për këtë kategori personash, për ti bërë të ndjehen bukur dhe të veshur me stil edhe ata, njëjte sikur shoqëria e tyre.

Ky është njoftimi që ky dyqan e ka bërë publik përmes rrjeteve sociale.

 

Njoftim !!! Rroba falas!!Të gjithë po duken mirë vetëm unë joo!!😭Jojo mos qaj ,eja te Tara rroba falas!!!Sikur…

Posted by Baby Shop Tara Guner on Wednesday, June 13, 2018

You may also like

Sipas të dhënave të fundit mësohet se sa shqiptarë jetojnë në Gjermani

Të dhënat e përpunuara të “Scan” të mundësuara