Fleni fleni qeveri, e “matematikave” dhe smirave!?

Shkruan: Fadil MALOKU

Derisa ju po merreni me “numra”,inate dhe smirën, se kush dhe si do ta formojë qeverinë e dalur nga zgjedhjet e qershorit, Serbia po “ndërton” kurthet e reja për Gjykatën Speciale!

Ajo, këto ditë…përclluese në takime shumë intenzive me Prokurorët e Hagës…, po i rithurë “alibi të reja viktimizuese” agresionit dhe masakrave që i bëri në Kosovë!?

Pastaj, do thoni çfarë na ndodhi!?

Ku i keni gjithë ata “eksperta e shërbime” të shtetit tu Kosovës, o të bekuar! Kërrkah, s’ jeni!

Ama hiç!

© KosovaPost.net Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Incident serioz: Anijet greke dhe ato turke ‘ballë për ballë’ në Egje

Një incident serioz raportohet të ketë ndodhur të