Fotoja që po bënë kërdi në rrjetet sociale!

Fotoja që po bënë kërdi në rrjetet sociale!

Fjala është për një lloj demi gjigand që po shkakton trishtim tek njerëzit që e shohin, transmeton Kosova Post.

Demi është i llojit “Blu Belgium”, pamja e të cilit po befason të gjithë. Muskujt e tij janë të përmasave të trishtuara dhe peshon tri herë më shumë se një dem normal.

“Imagjinoni se çfarë mishi hamë?”, është  pyetja më e shpeshtë që e parashtrojnë komentuesit e rastit nëpër rrjetet sociale.

Sipas PETA-s, ky lloj demi është rezultat i një mutacioni gjenetik të quajtur “dy muskuj”, transmeton Kosova Post.