Gabimet që bëni kur jeni të ftohur

Gabimet që bëni kur jeni të ftohur

Ju mendoni se do të merrni më shumë ilaçe para se të mposhtni të ftohtin dhe në fakt trupat tanë janë gati në mënyrën e tyre për të mbrojtur veten kundër infeksionit.

Lexoni pesë gabimet që bëni në një përpjekje për të “dëbuar” të ftohtin sa më shpejt që të jetë e mundur.

E teproni me barna

“U fryni” tepër hundëve

E teproni në punë me kafe

Trajtoni veten në mënyrë të pavarur

Përdorni pika të hundës më shumë se sa rekomandohet. /kp/.

Related Posts

You may also like

Haliti: Asnjë oficer ushtarak s’ka hyrë në Kosovë si Forcë e Armatosur e Republikës së Kosovës

Xhavit Haliti, ish-anëtar i Shtabit të Përgjithshëm të