Grimerja dhe bllogeria e njohur me ide kreative për 28 nëntorin (Foto)

Grimerja dhe bllogeria e njohur me ide kreative për 28 nëntorin (Foto)

Grimerja dhe bloggerja e re kosovare, Naltina Maloku, ka dhënë një ide kreative për festimin festës së madhe të shqiptarëve, 28 nëntorin.

Urimi i saj, përveç kreativitetit shquhet edhe me porosinë unifikuese gjithëkombëtare!

Më poshtë ua sjellim fotografin me shqiponjën dy krenare qe grimerja Maloku bëri për festën e 28 nentorit.