Haradinaj ‘hallin’ të pagat e jo të golat e Xhakës dhe Shaqirit (Video)

Haradinaj ‘hallin’ të pagat e jo të golat e Xhakës dhe Shaqirit (Video)

Kryeministrit të Kosovës Ramush Haradinajt edhe pse i ka ardhur mirë ashtu sikurse gjithë kombit shqiptar për golat e Xhakës dhe Shaqirit kundrejt Serbisë në kampionatin botëror, ai nuk ka ndërmend të marrë ndonjë iniciativë për mbështetje financiare dhe as morale ashtu siç bëri kryeministri i Shqipërisë Edi Rama pas dënimit me gjobën prej 10 mijë frangave nga FIFA, raporton Kosova Post.

Ai ka thëne se si kryeministër ka ‘gajle’ tjetër siç janë ato tē pagave, sesa golat e Xhakës dhe Shaqirit.

‘Jam gzu që i kanë dhënë golat. Jemi kënaq të gjithë na kanë bo krenarë e ma shumë unë jam kryeministër nuk po komentoj. Unë s’po përfshihem në iniciativa, sepse po dua me i rrit pagat e policëve,arsimtarëve dhe ligjin për nivelizimin e pagave’, tha Haradinaj.

Haradinaj ‘hallin’ të pagat e jo të golat e Xhakës dhe Shaqirit

Kryeministrit të Kosovës Ramush Haradinajt edhe pse i ka ardhur mirë ashtu sikurse gjithë kombit shqiptar për golat e Xhakës dhe Shaqirit kundrejt Serbisë në kampionatin botëror, ai nuk ka ndërmend të marrë ndonjë iniciativë për mbështetje financiare dhe as morale ashtu siç bëri kryeministri i Shqipërisë Edi Rama pas dënimit me gjobën prej 10 mijë frangave nga FIFA, raporton Kosova Post.Artikullin e plotë mund ta lexoni në: https://kosovapost.net/haradinaj-hallin-te-pagat-e-jo-te-golat-e-xhakes-dhe-shaqirit/

Posted by KosovaPost.net on Tuesday, June 26, 2018