Haradinaj siguron se komuniteti malazez do të ketë trajtim të barabartë

Haradinaj siguron se komuniteti malazez do të ketë trajtim të barabartë

Kryeministri Ramush Haradinaj ka takuar përfaqësuesit e malazezëve në Kosovë.

Ai ka siguruar se ky komunitet do të ketë trajtim të barabartë me të tjerët.

“Kosova është shtëpia jonë e përbashkët dhe komuniteti malazez do të ketë trajtim të barabartë me komunitetet tjera. Në emër të Qeverisë i falënderova përfaqësuesit e malazezëve në vendin tonë, për pjesëmarrje aktive në jetën publike, kulturore e politike, duke u zotuar se do të jemi pranë tyre edhe në të ardhmen”, ka shkruar Haradina

You may also like

Sipas të dhënave të fundit mësohet se sa shqiptarë jetojnë në Gjermani

Të dhënat e përpunuara të “Scan” të mundësuara