Hiqet flamuri kombëtar në hyrje të Prishtinës

Hiqet flamuri kombëtar në hyrje të Prishtinës

Në një situatë të tensionuar, me praninë e forcave policore dhe shumë qytetarëve, është hequr flamuri kombëtar, në hyrje të Prishtinës.

Forca të mëdha policore kanë lokalizuar vendin tek rrethi në hyrje të Prishtinës ku është i vendosur flamuri kombëtar, në përpjekje për të ndalur qytetarët që kundërshtojnë heqjen e flamurit.

Disa qytetarë po kërkojnë që të mbetet aty flamuri kombëtar dhe për atë shtetëror të behet një zgjidhje tjetër.

Por ende nuk është vendosur flamuri shtetëror. /kp/.

You may also like

Haliti: Asnjë oficer ushtarak s’ka hyrë në Kosovë si Forcë e Armatosur e Republikës së Kosovës

Xhavit Haliti, ish-anëtar i Shtabit të Përgjithshëm të