Impresum

Agjencia e Lajmeve Kosova Post është themeluar në vitin 2016 nga një grup gazetarësh. Pas një kohe të shkurtë Kosova Post ka arritur që të jetë në mesin e mediave më të kërkuara në vend. Këtë e dëshmojnë edhë statistikat ditore, javore dhe mujore. Qëllimi i themelimit të Agjencisë së Lajmeve KosovaPost është ofrimi i alternativës në shpërndarjen e informative në mënyrë profesionale dhe në kohë sa më të shpejtë. Këtë synim Kosova Post e ka dëshmuar përgjatë kësaj kohe duke qenë një ndër mediat e para në raportimin e lajmeve profesionale dhe të paanshme.

Kryeredaktore: Shqipe Osmani

Redaktore: Shqipe Osmani

Gazetarë: Mirjeta Dervishi, Eren Beksaç