Ja cilat janë qëllimet e Këshillit Global Alban (Foto)

Ja cilat janë qëllimet e Këshillit Global Alban (Foto)

Kongres Global Alban, do të mbahet në këtë muaj respektivisht më 23 dhjetor. Aktivisti që njëherë është edhe sponsor i këtij kongresi të madh, zotri Adami, përkujton se albanët janë në procesin shekullor që ka filluar para 600 vitesh, siç thotë ai qysh në shtratin e Gjergj Kastriotit Skënderbeut.

Ai bëri të ditur se tani po veprohet me faza të punimeve ” jemi duke vepruar me faza. Tani jemi në fazën 5 ( nga 13 Faza 2025)’ tha ai duke shtuar se ky Kongres ka këshillin Global Alban. Qëllimet e këtij këshilli do ti shihni sipas skicës në vazhdim:

Ndryshe këshilli Global tashmë ka zgjedhur kryesinë e saj dhe përfaqësuesit.

Në ditët në vijim ne do tu mbajmë të informuar rreth organizimit të këtij Kongresi të madh që po vije në Prishtinë.

Në artikullin e radhës do të ofrojmë për lexuesit tanë 15 Pikat e Kauzës Mbarëkombëtare ( Globale Nacionale).

You may also like

Ky do të jetë moti për nesër në Kosovë

Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës për nesër në Kosovë