Karnavalet e Rios, një spektakël i vërtetë (Foto)

Karnavalet e Rios, një spektakël i vërtetë (Foto)

Mbi 6 milionë njerëz, përfshi këtu 1,5 milionë turistë, kanë dalë në rrugët e Rio-de-Zhanejros për festimet vjetore që vënë përballë njëra-tjetrës 13 shkolla të sambës në parada shumëngjyrëshe, transmeton Kosova Post.

Karnavalet e Rios

Karnavalet e Rios po dhurojnë spektakël dhe pamje shumëngjyrëshe në qytetin Rio-de-Zhanejro të Brazilit. Parada e shkollave të sambës në rrugën Sambadrome ka mahnitur spektatorët. Karnavalet e Rios konsiderohet si “shfaqja më e madhe në botë”, ku miliona njerëz dalin për të festuar në rrugët e Rio-de-Zhanejros. /KosovaPost/.

Karnavalet e Rios

Karnavalet e Rios

Karnavalet e RiosKarnavalet e Rios

Karnavalet e Rios

Karnavalet e Rios

Karnavalet e Rios