Këshilla nga doktori: Mos pini çaj rusi në syfyr

Këshilla nga doktori: Mos pini çaj rusi në syfyr

Shumë njerëz në gjithë botën agjërojnë muajin e shenjt të Ramazanit. Në Kosovë agjerohet rreth 18 orë.

Por si duhet të ushqehemi në syfyr dhe iftar si dhe a duhet të përdoret çaji i rusit?

Shikojeni videon dhe mësojeni se si duhet vepruar!

You may also like

Kusari Lila pas letrës së Blakajt: Problemi nuk është në veri, por në Prishtinë

Deputetja Mimoza Kusari Lila, njëherësh kryetare e Alternativës,