Këta janë liderët më seksi në botë, në top 10 është edhe një shqiptar

Këta janë liderët më seksi në botë, në top 10 është edhe një shqiptar

Këtë vit në listë bën pjesë edhe kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama.

Vendin e parë edhe sivjet, ashtu si dhe vitin e kaluar, e mban kryeministri i Kanadasë, Justin Trudeau, 45 vjeç.

Në vendin e dytë radhitet kryeministrja e Zelandës së Re Jasida Ardern, ndërsa në vendin e tretë mbreti i Butanit, Jigme Khesar Namgyel Wangchuck.

Kryeministri shqiptar Edi Rama është renditur në vendin e nëntë, duke ia kaluar edhe kolegut të tij irlandez Bjarni Benedictsson dhe atij të Greqisë Alexis Tzipras.

Lista e liderëve më seksi në botë:

1. Justin Trudeau, kryeministri Kanadasë

2. Jasida Ardern, kryeministri i Zelandës së Re

3. Tzigeme Kezar Naggel Wangtsuk, mbreti i Butanit

4. Enrique Pena Nieto, president i Meksikës

5. Joeven Molise, presidenti i Haitit,

6. Emmanuel Macron, presidenti i Francës

7. Kolinda Grabbar Kitaroviç, presidente e Kroacisë

8. Moe Jae-in, presidenti i Koresë së Jugut,

9. Eddie Rama, kryeministri shqiptar

10. Bjarni Benedictsson, kryeministër i Irlandës

11. Alexis Tsipras, kryeministër i Greqisë