Kjo është USB-ja më e fuqishme në botë! Ja pse

Kjo është USB-ja më e fuqishme në botë! Ja pse

Kompanitë konkurrojnë çdo vit që mund të “mbushin” më shumë memorie në sa më pak hapësirë ??të jetë e mundur. Fituesi i këtij viti është SanDisk, i cili paraqiti një miniaturë USB flash drive që ruan 1TB memorie!

Vitin e kaluar, Kingston arriti të bënte diçka edhe më të mirë dhe prezantoi 2 terabajt në një sipërfaqe pak më të madhe sesa mesatarja USB drive.

SanDisk e bëri atë me një flash shumë më të vogël, pak më të madh se një monedhë, plus teknologjia e fundit USB-C, që do të thotë se mund të futet drejtpërdrejt në telefonin Android.

Megjithëse është paraqitur vetëm një prototip, dhe çmimi potencial dhe data e nisjes për treg ende nuk është shpallur, supozohet të kushtojë rreth 500 dollarë./F/.

You may also like

Viti 2018 – Viti i Skënderbeut. Të vjetrit apo të riut?

Shkruan: Arianit Sllamniku Duke e pasur parasyshë që