Kjo ishte CV-ja e parë e Steve Jobs (Dokument)

Kjo ishte CV-ja e parë e Steve Jobs (Dokument)

Drejtori gjeneral dhe bashkë- themeluesi i Apple, Steve Jobs, CV-në e tij të parë e ka dorëzuar në vitin 1973, përderisa ishte në kërkim të një pune.

Asokohe ka qenë student në Reed College në Oregon, por vendosi qe ta braktiste vetëm pas një semesrtri, transmeton gazetametro.net

Interesantja në këtë CV është ajo se si Jobs e ka parë vetën përderisa ishte student.

Jobs, në CV si aftësi të tija speciale i ka shkruar “teknologji elektrike” ose “ingjinier i dizajnit”, ku dhe ka shtuar se ka përvojë pune me kompjuter dhe kalkulatorë.

Për fat të keq në këtë CV nuk shkrua se për çfarë pozicioni ka palikuar Steve Jobs.