Klinika Infektive akuzohet për moskujdesje (Video)

Klinika Infektive akuzohet për moskujdesje (Video)

Abetare Mehani, katërmuajshe, që po trajtohej në klinikën Infektive në QKUK, të mërkurën u nxor nga spitali pa fletëlëshim të mjekut.

Babai i saj ka treguar se të gjitha gjërat e nevojshme për trajtimin e saj u desh t’i blinin.

Bile ca gjëra i kishin huazuar edhe familjes egjiptiane nga Fushë Kosova që humbi fëmijën, po nga fruthi të mërkurën.

E për foshnjën katërmuajshe doktorët gjatë trajtimit nuk kishin dhënë shumë shpresa./l.net/

You may also like

Islami dhe Perёndimi nuk janё kontradiktё

Sipas njё studimi tё institutit tё Uashingtonit “Pew