Koka e këputur e gjarprit me zile e kafshon një person

Koka e këputur e gjarprit me zile e kafshon një person

Një person në SHBA është kafshuar nga koka e këputur e gjarprit me zile.

Sipas lajmit të BBC, një person në shtetin amerikan Teksas, deri sa ishte duke u marrë me punët në kopsht, është përballur me një gjarpër me zile, i gjatë 1.2 metra të cilit ia preu kokën.

Ai përderisa ishte duke e hedhur trupin e gjarprit në mbeturina, koka e këputur e gjarprit e kafshon atë.

Bashkëshortja e ti, Jennifer Sutcliffe, tha se bashkëshorti i saj ishte rrëzuar pas kafshimit të gjarprit.aa.

Ajo tha bashkëshortin e saj e kanë dërguar në spital me helikopter i është dhënë 26 dozë antidot, ndërsa shërimi i tij ka marrë kohë dhe se ka patur ende probleme në veshkë./Kosova Post.