Pa korum fillon Mbledhja e Komisionit të Zhvillimit Ekonomik, i cili gjithmonë ka problemin e tillë, atë të mungesës së anëtarëve të mjaftueshëm prezentë në mbledhje, raporton KosovaPost.

Kjo ndodhë kështu pothuaj në secilin rast  me këtë komision, pasi shumica e anëtarëve të këtij komisioni janë edhe shefa të grupeve parlamentare

Në ketë mbledhje për raportim për gjendjen në Postën e Kosovës është ftuar ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, raporton Kosova Post.

You may also like

Shpend Ahmeti në dasmën e Elitës e Gjikos, ja çfarë ka postuar (Foto)

Dasma e madhe e moderatorës Elita Rudi dhe